treening eesmärgiga äratada TERVE aju.

Autism Movement Therapy® ehk AMT tantsuteraapia treening on välja töötatud eesmärgiga ÄRATADA TERVE AJU. AMT tantsuteraapia loojaks on Joanne Lara, eripedagoogika magister, tantsija ja autistide hariduse ekspert Ameerika Ühendriikides.

Tartus on jälle suurepärane võimalus saada osa AMT tantsuteraapia tundidest – tund koosneb harjutuste kombinatsioonidest, mille ühine eesmärk on üheaegselt aktiveerida aju erinevaid piirkondi. Muusika kuulamine, rütmi tajumine ja oma keha liikumise sobitamine sellesse, tantsuliigutuste nägemine, meeldejätmine ja jäljendamine oma kehaga, kiikuvate liigutuste tegemine, mis nõuab tasakaalu pidevat taasleidmist, osades harjutustes ka liigutustega samaaegselt häälitsuste tegemine või sõnade lausumine – need kõik stimuleerivad üheaegselt erinevaid aju piirkondi. See sunnib kasutama mõlemat ajupoolkera ja regulaarse stimuleerimise tulemusena tekivad aju erinevate osade vahel nö sissekäidud rajad, mida mööda info hakkab aja jooksul järjest hõlpsamini liikuma. Võta ühendust treener Gerdaga (vajuta linki) või küsi minult lisainfot.

Autism Movement Therapy®

2 Comments

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s