Lugemisseikluse huviring

Oktoobris alustab Tartus Minikoolis taas Lugemisseikluse huviring. Saame kokku kord nädalas 60min. Tasu 40.-

Mis on lugemisseiklus?
See on kaasahaarav, mänguline ja visuaalne viis õppida tähti ja lugemist, kirjutamist, eneseväljendust. Lugemisseikluse metoodika on välja töötanud logopeed Kadi Künnapuu ja programm toetub lugemisseikluse komplekti materjalidele: raamat, näidend, meisterdamine (pilttähestik).
Lugemisseikluse etenduse peategelasest laps otsustab oma nime leida. Etenduse lugu koosneb 8 osast, igast osast e seiklusest saab laps 4 tähte ja väikese tarkusetera. Lapsed vaatavad etendust ja soovijad osalevad selles. Etenduse jooksul kordub laul, mille abil lapsed kinnistavad tähestikku. Lugemisseikluses on omal kohal ka raamatu „Laps, kes leidis oma nime“ lugemine, lihtsate sõnade kirjutamine jm lugemishuvi ja-oskust toetavad tegevused.
Lugemisseikluse juurde käib ka käeline tegevus: meisterdatavad tähed on seotud osalevate lapse nimetähtedega ning meisterdamise vahendid ja teema seotud lugemisseikluse etendusega. Nii valmib lapsele oma nimetähtedega karbike, mille saab koju kaasa võtta.

https://www.facebook.com/events/409073190605312/?ref=newsfeed

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s