Psühhodraama – rühmamatk iseendasse

Olen alates 2016.a õppinud Tartu Psühhodraama Instituudis ja omandanud psühhodraama grupijuhi ja sotsiometristi taseme. Täiendan end laste ja noorte psühhodraama alal rahvusvahelises instituudis Interplay International. Tunnen, et olen selleks tööks sündinud. See teekond on mind küpsetanud nii erialaselt kui isiklikus elus – täna saan öelda, et olen oma elus peategelane, julgen mõelda ja öelda ja teha asju, mis mu maailma paremaks teevad; jaksan armastada oma lähedasi selliselt nagu nad seda väärivad; seisan oma vajaduste eest.

Novembrist alustan koos Ene Kulasaluga pikaajalise enesearengukursuse juhtimist. Kohtume novembrist maini 2-päevastel sessioonidel 7 korral. Grupp on väike, kuni 12 osalejat, kindla koosseisuga st ei muutu novembrist maini. Oled oodatud registreeruma, kui soovid ennast ja teisi paremini mõista ning aktsepteerida; muutuda spontaansemaks, julgemaks ning õnnelikumaks; uurida enda jaoks olulisi teemasid ja leida vastuseid vastamata küsimustele. Registreeru siin, infot saad veel siin.

Kui soovid enne otsustamist meiega kohtuda ja paremat aimu saada, mis toimuma hakkab grupis, siis kutsun sind Avatud Lavale, üritus on tasuta ja juba sel neljapäeval. Leia mu nimi tegijate seast ja registreeru siin. Kohtuda saab meiega ka reedel konverentsil.

Kohtumine – see on psühhodraama käsituses ainuke inimese tõeline väärikas tegu ja panus ühiskonnas. Kohtumised viimasel kahel aastal on olnud piiratud ja muutunud paljudel formaalseks. See mõjutab inimese vaimset tasakaalu ja eluinnukust. Kui kahe inimese kohtumine on aval ja lugupidav, huvituv, vastastikku austav ja vääristav, siis see tervendab. Oma mõtete, tunnete jagamine kohtumisel võimaldab olla teineteisele arenguagendid ja tasakaalustajad. Sinast ja minast tekib meie, mis pole kokkusulanud üksmeel, vaid selgelt eristuvate indiviidide vastastikusel mõistmisel põhinev ühismeel.

Vägeva, ühendava ja ülendava kohtumiseni!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s