LUGEMISPÄEVIK: “RASMUS, PONTUS JA LONTU”

KUI SA SOOVID, ET MA LISAKS SIIA LUGEMISPÄEVIKUSSE SINU KIRJA VÕI PILDI, SIIS SAADA MULLE SEE E-KIRJAGA: LOGOPEEDKADI@GMAIL.COM.

TÄNA SAIN MA KIRJA KARELILT. TA KÄIB 4.KLASSIS. KAREL KIRJUTAS:

rasmus-pontus-ja-lontu“Ema soovitas mul lugeda raamatut “Rasmus, Pontus ja Lontu”. Ta ütles, et see on raamat, kus saab nalja. Rasmus ja Pontus on kaks poissi, nad on sõbrad. Koos koer Lontuga püüavad nad kinni hõbedavargad. See on detektiivilugu nagu “Lasse ja Maia detektiivibüroo” raamatud. Ema soovitas sellepärast, et see raamat ei ole väga paks, aga põnev ja naljakas. Praegu olen ma lugenud ainult ühe peatüki sellest, kuidas poisid kohtusid mõõganeelajaga. Mul on plaanis see raamat laenutada. Selle autor on kuulus Astrid Lindgren. “

5 Comments

 1. logopeedkadi ütles:

  Väga tore oli Sinu kirja lugeda, Karel! Soovin Sulle põnevaid ja naerutavaid lugemiselamusi. Ma loeksin ise ka hea meelega seda raamatut uuesti, aga mul on nii palju muid raamatuid vaja lugeda. Palun kirjuta, kui midagi eriti naljakat leiad selles raamatus! Jään Su kirja ootama.

  Meeldib

 2. Possa ütles:

  Vahva raamat. Loe kindlasti lõpuni. Nalja on nabani ja põnevust põlvini! ):

  Liked by 1 person

 3. Pisihaldjas ütles:

  Tere Karel!

  Ma olen mitut Lindgreni raamatut lugenud, aga seda Rasmuse, Pontuse ja Lontu lugu ei ole. Mulle meeldivad põnevad ja naljakad lood nii väga! Kuna ma elan Eestist kaugel eemal, siis kahjuks siin meie raamatukogus seda raamatut ei ole. Ma loodan nii väga, et Sul õnnestub see lugu raamatukogust leida.

  Kui Sa seda raamatut nüüd edasi loed, siis kirjuta kindlasti ka siia sellest, mis juhtub Rasmuse, Pontuse ja Lontuga järgmistes peatükkides. See esimese peatüki mõõganeelaja asi kõlab hirmus põnevalt ja ma tahaksin nii väga teada, mis saab edasi! 🙂

  Mõnusat lugemist Sulle!

  Liked by 1 person

 4. Karin ütles:

  Lindgreni raamatud on väga toredad. Läbi aegade üks mu lemmikuid on “Vahtramäe Emil”, kindlasti soovitan seda ka lugeda!

  Liked by 1 person

 5. Meelike ütles:

  Tere, Karel! See on nii vahva raamat, mul läheb kohe tuju heaks, kui meenutan selle lugemist. Olen seda vist lausa mitu korda lugenud. Su emal on õigus, põnevust ja nalja seal jagub. Meil oli kodus “Rasmuste raamat”, seal oli veel “Hulkur Rasmus” ja “Kalle Blomkvist ja Rasmus”. Need on ka toredad lood. Kindlasti meeldivad, kui see raamat meeldis. Loodan, et sa saad seda lugedes palju naerda ja ei suuda põnevates kohtades raamatut käest panna. Head lugemist!

  Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s